Afbeelding

Geslaagd schooltoernooi met Phoenix'17 uit Papendrecht

Sport 312 keer gelezen

PAPENDRECHT • Badmintonclub Phoenix'17 heeft zich vrijdag 25 oktober weer ingezet om het jaarlijks terugkerende schoolsporttoernooi te faciliteren. Een groep enthousiaste vrijwilligers zorgde voor een geslaagd toernooi waarbij de schooljeugd zich prima heeft vermaakt.

Het schoolsporttoernooi is een initiatief van de gemeente Papendrecht dat tijdens de herfstvakantie gehouden wordt. Schoolkinderen kunnen een sport kiezen waar hun interesse naar uit gaat of waar ze graag eens meer van willen weten.

Maar liefst 19 kinderen hadden zich aangemeld, zodat er een toernooi gespeeld kon worden van acht wedstrijden. De muziek zorgde natuurlijk voor de nodige extra energie en het enthousiasme straalde van de kids af. Het toernooi werd afgesloten met het altijd leuke treintje waarbij de kinderen in een treintje tegenover elkaar staan en proberen de tegenstander van de baan af te slaan.

Natuurlijk waren er ook medailles voor de winnaars. De bronzen medaille was voor Michelle Feng (Anne Frank), de zilveren medaille voor Maaike Houkes (IKC Beatrix) en de gouden medaille voor Julian Maes (Daltonschool de Leilinde).

Voor meer informatie: info@phoenix17.nl. Zie ook: www.phoenix17.nl.

Bert Bons

Redactiecoördinator van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden