Afbeelding
ingezonden mededeling

Duurzame relatiegeschenken om aan uw relaties te geven

Algemeen 122 keer gelezen

REGIO • We worden de laatste jaren steeds bewuster van het feit dat de mensheid de natuur beschadigd. Om deze reden worden er steeds meer duurzame producten op de markt gebracht. Dit geldt ook voor relatiegeschenken.

Duurzame relatiegeschenken zijn in opmars en worden met de dag populairder. Het geven van duurzame relatiegeschenken aan uw zakenrelaties, laat u zien dat u milieubewust bent. Dit geeft zowel naar uw klanten, zakenpartners als medewerkers een goed signaal af. Weet u niet welk duurzaam relatiegeschenk u moet kiezen? Wij geven u een aantal opties.

CorrectBook is een van de populairste duurzame relatiegeschenken van dit moment. CorrectBook is een uitwisbaar notitieboek, een soort whiteboard in boekvorm. Het is dus een eindeloos notitieboek die u altijd kunt blijven gebruiken. Een bijkomend voordeel is als u een CorrectBook aanschaft, u gelijk doneert aan schoolprojecten in Afrika.

Met de aanschaf van een CorrectBook heeft u een geweldig relatiegeschenk en krijgen kinderen in Afrika nieuwe schoolspullen. Een CorrectBook is ook nog eens geheel naar wens te personaliseren. Zo kunt u de voor-, achter- en binnenzijde laten bedrukken met uw logo en informatie.

Opvouwbare tas
Vaak heeft u tijdens het boodschappen geen tas bij u en moet u bijbetalen voor een plastic tas. Deze bijbetaling is om het milieu te beschermen tegen teveel plastic afval. Heel begrijpelijk natuurlijk. Het is om deze reden leuk om een duurzaam relatiegeschenk als een opvouwbare tas te geven.

Zo'n tas is gemakkelijk mee te nemen en ook nog eens goed voor het milieu. Een opvouwbare tas kan op de voorzijde worden bedrukt, zo komt uw logo goed naar voren. Een nuttig relatiegeschenk voor uw relaties dus!

Duurzame bidons
Voor iedereen is sporten gezond. Vaak wordt er tijdens het sporten gebruik gemaakt van plastic bidons. Deze niet echt milieuvriendelijk. Er komen tegenwoordig steeds meer duurzame bidons op de markt. Dit zijn mooie bidons van goede kwaliteit.

Duurzame bidons kunnen ook gewoon full colour bedrukt worden, met verschillende kleuren dop. Dit is een vrolijk en duurzaam relatiegeschenk waarmee beweging gestimuleerd wordt bij uw medewerkers, klanten of zakenrelaties.

Baby boompje
Als u een echt duurzaam relatiegeschenk wilt geven, is een heuse babyboom een goed idee. De Baby Tree is in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. Namelijk appel, peer, kers en pruim. De boom groeit gegarandeerd, u kunt dus lekker genieten van vers fruit op kantoor.

De verpakking waar de boom in zit is op verschillende plaatsen te bedrukken. De babyboom is een uniek cadeau en zo weet u zeker dat dit relatiegeschenk met open armen ontvangen wordt.

Bestel gemakkelijk online bij BudgetGift
Op BudgetGift.nl vindt u een ruim assortiment. Van pennen en tassen tot bidons en powerbanks. Je vindt het bij BudgetGift. Door middel van duurzame relatiegeschenken laat u zien dat u aan het milieu denkt en dit geeft een goed signaal af.

Heeft u vragen over duurzame relatiegeschenken? Neem contact op met de klantenservice van BudgetGift. Zij helpen u graag verder.

Geurt Mouthaan

Redacteur/fotograaf van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl. Daarnaast actief voor de magazines van Kontakt Mediapartners.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Buurman blust brand in woning P.C. Hooftlaan in Papendrecht 112 17 apr, 16:34
• Annemarie van Heijningen met haar hond Siem.
'Dat doet-ie anders nooit' van Annemarie van Heijningen uit Alblasserdam: Komisch boek met een boodschap Nieuws 17 apr, 14:21
Afbeelding
Qbuzz voert actie voor veiligheid en zet treinen, trams en bussen zaterdag drie minuten stil Nieuws 17 apr, 14:08

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden