Logo hetkontakt.nl/klaroen
Henk Poot.
Henk Poot. (Foto: Henk Visscher)

Studieavond met ds. Henk Poot in Alblasserdam over 'Paulus, rabbijn en zendeling'

  •   103 keer gelezen

ALBLASSERDAM • Op dinsdag 29 oktober is er in Alblasserdam een studieavond met ds. Henk Poot, als Israëlpredikant verbonden aan de stichting Christenen voor Israël. Het thema is: Paulus, rabbijn en zendeling. De bijeenkomst vindt plaats in 't Scheepke, Rijnstraat 434 in Alblasserdam. De aanvang is om 20.00 uur, toegang is gratis. Er is verkoop van producten uit Israël.

Paulus heeft een geweldige opleiding en een geweldige bekering. God zendt deze rabbijn met het evangelie de wereld in en tegelijkertijd zien we hem overal spreken in de synagoge. Wat vertelt Paulus zijn eigen volk over Israël en wat vertelt hij ons over de plaats en de toekomst van zijn eigen volk? In een serie van 2 avonden luisteren we naar het boek Handelingen, maar vooral naar zijn beroemde Romeinenbrief

Ds. Henk Poot is als predikant verbonden aan Christenen voor Israël. Hij studeerde theologie in Utrecht en heeft verschillende boeken op zijn naam staan. Poot leidt regelmatig groepen rond in Israël en is een veelgevraagd spreker.

Bert Bons
Redactiecoördinator van Het Kontakt Alblasserwaard en Klaroen.nl
Volg @Bertbons op twitter >
Elke woensdag het nieuws uit Klaroen per e-mail
Meer berichten
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier

HET KONTAKT OP FACEBOOK }