Logo hetkontakt.nl/klaroen
Foto: Teus Oosterwijk jr.

Kleurrijk jubileumconcert van Les Chantres uit Papendrecht

  •   125 keer gelezen

PAPENDRECHT • Interkerkelijk koor Les Chantres uit Papendrecht bestaat dit jaar 30 jaar en geeft om dit te vieren vrijdag 15 november een jubileumconcert in de Bethlehemkerk in Papendrecht.

Met de titel True Colors belooft het een kleurrijke avond te worden vol prachtige muziek. Ditmaal wordt het koor, dat onder leiding staat van dirigent Hans van Blijderveen, versterkt door een speciaal voor het concert samengesteld kinderkoor, worden de solo's gezongen door eigen solisten en is de muzikale begeleiding door het eigen professionele muzikale combo.

Al dertig jaar weet Les Chantres muzikaal hoogwaardige concerten neer te zetten. Soms met nationaal bekende artiesten, waaronder Sharon Kips en Pearl Joan. Ditmaal laten eigen solisten hun kunnen horen, wat zal zorgen voor een zeer divers concert. Ook het 25-koppige kinderkoor heeft de afgelopen maanden hard gewerkt om de prachtige nummers onder de knie te krijgen en zal luisteraars verrassen. Van prachtige gospels tot kinderliedjes en musicalsong, alles komt voorbij.

Centraal staat ook dit keer weer de mooie Bijbelse boodschap die het koor bij ieder optreden aan de bezoekers mee wil geven. True Colors staat voor 'ware kleuren', durven laten zien wie je bent door God die jou daar de kracht voor geeft. De gezongen liederen worden met elkaar verbonden door gesproken teksten die uitleg geven over nummers en de luisteraars meenemen op deze kleurrijke reis. Maar ook voor muziekliefhebbers die niets met de Bijbelse boodschap hebben, is dit concert zeker de moeite waard.

Het concert begint vrijdag 15 november om 19.30 uur en wordt gehouden in de Bethlehemkerk aan de Van der Palmstraat 1 in Papendrecht. Kaarten kosten 5 euro voor kinderen tot en met 12 jaar en 7,50 euro voor oudere kinderen en volwassenen. Ze zijn te bestellen bij de koorleden of via www.leschantres.com.

Bert Bons
Redactiecoördinator van Het Kontakt Alblasserwaard en Klaroen.nl
Volg @Bertbons op twitter >
Elke woensdag het nieuws uit Klaroen per e-mail
Meer berichten
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier

HET KONTAKT OP FACEBOOK }