Logo hetkontakt.nl/klaroen
• Wethouder Zandvliet onthulde het straatnaambord.
• Wethouder Zandvliet onthulde het straatnaambord. (Foto: Peter Stam)

Woonwagenstandplaats officieel open na onthulling straatbordje

  •   45 keer gelezen

ALBLASSERDAM • Wethouder Dorien Zandvliet heeft maandag 14 oktober samen met twee bewoners de nieuwe woonwagenstandplaats aan de Vlietbaan in Alblasserdam geopend.

Dit deed zij met het onthullen van een straatnaambordje. Vervolgens was er voor alle aanwezigen patat, snacks en drinken beschikbaar.

De nieuwe locatie nabij de velden van VV Alblasserdam en manege Beyaert biedt plaats aan de in totaal elf woonwagens die eerder op de standplaats aan de Staalindustrieweg stonden. In mei van dit jaar werden de wagens naar de nieuwe locatie verplaatst. In 2017 verhuisden al bewoners van de Staalindustrieweg naar de vijf nieuwe woonwagenwoningen aan de Poldersemolenweg.

Nu ook de laatste woonwagens zijn verplaatst, is bijna een eind gekomen aan een langlopend traject om de zestien gezinnen op de woonwagenlocatie aan de Staalindustrieweg te herhuisvesten. De grond aan de Staalindustrieweg wordt geschikt gemaakt voor huisvesting van bedrijven.

Op de nieuwe locatie aan de Vlietbaan wordt in de komende weken de laatste puntjes op de i gezet. Zo wordt er nog verlichting aangebracht, groen geplant en een sloot weer open gegraven.

Bert Bons
Redactiecoördinator van Het Kontakt Alblasserwaard en Klaroen.nl
Volg @Bertbons op twitter >
Elke woensdag het nieuws uit Klaroen per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_5
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier


HET KONTAKT OP FACEBOOK }