Logo hetkontakt.nl/klaroen
Foto: Cees vd Wal

Ruim 1000 mensen bij 85e verjaardag Maat in Alblasserdam

  •   keer gelezen

ALBLASSERDAM • In het afgelopen weekend heeft Logistiek dienstverlener MAAT in Alblasserdam haar 85-jarige jubileum gevierd.

De feestelijke vrijdagmiddag en -avond, speciaal voor genodigden, was volledig aangekleed met culinaire hapjes en drankjes, muziek en interviews op het podium door dagvoorzitter Jan Dirk Stouten. Directie en de familie Maat werden geïnterviewd samen met verschillende stakeholders. De collega's maakte van deze gelegenheid gebruik om de familie Maat een persoonlijk cadeau te overhandigen. Ruim 500 gasten vierden dit jubileum op deze vrijdag mee.

Op zaterdag stonden de deuren van het logistieke bedrijf wijd open op beide locaties in Alblasserdam. Bezoekers konden tussen 13:00 en 17:00 uur een kijkje nemen achter de schermen via een rondleiding en deelnemen aan diverse activiteiten. Denk aan een bandenwisselrace, behendigheidstest met kranen van vrachtwagens en heftruck rijden. Voor de allerkleinsten was er een vrachtwagenspringkussen, een knutselhoek en konden zij geschminkt worden. Deze middag ontbrak het ook niemand aan wat lekkers. Van een hamburger foodtruck, hotdog  en patat kraam tot aan suikerspinnen en popcorn. Of gewoon een heerlijke bak koffie van de barista.

Vanaf de Hoogendijk vertrokken er iedere 15 minuten pendelbussen om de bezoekers naar de verschillende locaties te brengen. Ruim 1000 geïnteresseerden hebben, ondanks het druilerige weer, deze dag de verschillende locaties bezocht.

Bert Bons
Redactiecoördinator van Het Kontakt Alblasserwaard en Klaroen.nl
Volg @Bertbons op twitter >
Elke woensdag het nieuws uit Klaroen per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_5
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK }