Afbeelding

Plaquettes voor 'onderwijsvriendelijke' bedrijven

Algemeen 154 keer gelezen

PAPENDRECHT • De wethouders Paans en De Ruijter van de gemeente Papendrecht en de wethouders Zandvliet en Verheij van de gemeente Alblasserdam hebben maandagmiddag plaquettes uitgereikt aan bedrijven om hen te waarderen voor hun medewerking aan bedrijfsbezoeken door scholieren.

De bedrijven maken het elke keer weer mogelijk dat het onderwijs een kijkje in de keuken van hun bedrijf kan nemen en kan kennismaken met allerlei sectoren in het bedrijfsleven.

Onderstaande bedrijven ontvangen een plaquette: Vanuit Alblasserdam met betrekking tot vijf jaar deelname aan de OnderwijsRoute: De Haan verhuizingen - Helma Rutten-Reniers (HR Manager), Ford Wensveen – Nico Treure (directeur).

Vanuit Papendrechtse met betrekking tot vijfjarig deelname aan de OnderwijsRoute en of Techniekroute: Crossfit - Mark Maste, Gemiva-SGVgroep – Ad van de Berg (Begeleid Werken Gemiva-SVG Groep Regio Drechtstreek), Pannenkoekenhuis Frittella – Christiaan van Engen en Saskia (eigenaren), V.d. Grijp BV – Monique de Win (office manager), Iv-Groep bv – Marielle Stolker (Marketing & Communicatie), Fokker – Walter van de Coeverring (docent leerwerkschool), Veth Propulsion – Marco Huisman (Technisch Directeur).

Plaquette
Op de plaquette staat een logo van 3 O's die met elkaar verbonden zijn. Dit vertegenwoordigt de verbintenis/verbondenheid tussen Onderwijs – Ondernemers – Overheid. De kleuren rood, geel en blauw staan voor de drie gemeenten: Alblasserdam, Molenlanden en Papendrecht. De tekst: Regionaal loopbaanbedrijf West Alblasserwaard geeft aan dat het bedrijf dat deze plaquette ontvangt, zich een Regionaal loopbaanbedrijf in de West Alblasserwaard mag noemen.

De bijeenkomst met de overhandiging van de plaquettes vond plaats bij pannenkoekenhuis Frittella aan de Overtoom in Papendrecht.

Bert Bons

Redactiecoördinator van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Buurman blust brand in woning P.C. Hooftlaan in Papendrecht 112 17 apr, 16:34
• Annemarie van Heijningen met haar hond Siem.
'Dat doet-ie anders nooit' van Annemarie van Heijningen uit Alblasserdam: Komisch boek met een boodschap Nieuws 17 apr, 14:21
Afbeelding
Qbuzz voert actie voor veiligheid en zet treinen, trams en bussen zaterdag drie minuten stil Nieuws 17 apr, 14:08

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden