Logo hetkontakt.nl/klaroen

Geslaagde reünie muziekvereniging Excelsior Alblasserdam

  •   keer gelezen

ALBLASSERDAM • Afgelopen zaterdag 12 oktober vond in het kader van het 125-jarig jubileum de receptie en reünie plaats van muziekvereniging Excelsior Alblasserdam.

Oud-leden en leden waren de afgelopen periode op allerlei manieren uitgenodigd. Hierdoor kon het jubilerend Excelsior ruim 100 (oud-)leden van de muziekkorpsen en de majorettes begroeten. Er werden door de diverse sprekers anekdotes verteld. Deze gingen natuurlijk over de muzikale prestaties maar ook over de gezelligheid tijdens de voorbije jaren. Tijdens de reünie was de fototentoonstelling te bekijken; ook dit leverde weer veel gespreksstof tot het ophalen van herinneringen op. Als afsluiting is er een foto gemaakt met de oud-leden.

Muziekvereniging Excelsior bereidt zich nu voor op het slotstuk van dit jubileumjaar; het jubileumconcert. Dit 'Excelsior Fest' vindt op 2 november in Landvast plaats. Speciale gast is Blech Bizarr. Met kopstukken uit diverse bekende bands en orkesten staan ze garant voor een live optreden van ongekend niveau. Aanvang is 19.30 uur en kaarten kosten 5 euro. Voor meer informatie: www.facebook.com/excelsioralblasserdam.nl.

Bert Bons
Redactiecoördinator van Het Kontakt Alblasserwaard en Klaroen.nl
Volg @Bertbons op twitter >
Elke woensdag het nieuws uit Klaroen per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_5
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK }