Afbeelding

IKC De Wielen opent haar deuren

Algemeen 216 keer gelezen

PAPENDRECHT • Op vrijdag 27 september opende Integraal Kind Centrum De Wielen in Papendrecht haar deuren. De samenwerking tussen de school en de kinderopvang van Wasko bestond al langer. Nu was echter het moment gekomen om dat extra duidelijk te maken aan de buitenwereld. De wijk Middenpolder heeft nu een eigen IKC.

In plaats van een bord met OBS de Wielen hangt er nu een bord aan de muur met IKC De Wielen, openbare basisschool en kinderopvang.

De opening van het IKC werd verricht door de leerlingen van de basisschool en kinderopvang in samenwerking met burgemeester Aart-Jan Moerkerke en wethouder Kees de Ruijter. Met elkaar was er een spandoek gemaakt dat na het aftellen van de burgemeester en wethouder door de leerlingen werd weggetrokken. De opening was daarmee officieel.  Ouders, pedagogisch medewerkers, leerkrachten, oud-leerlingen en directie hebben daarna gezamenlijk gezorgd voor een feestelijk vervolg in en rondom het IKC. Er waren diverse spellen, een stormbaan, een heuse barbecue, silent disco, jazz-band, ballonnenman, schminken, enzovoorts. Tussendoor lieten de leerlingen van IKC de Wielen hun eigen talenten zien met het IKC-koor, dansoptredens, toneelstukjes en liedjes. De voorspelde regen bleef uit, zodat de feestelijkheden en gezelligheid lang konden door gaan. Met een spectaculaire verloting werden de feestelijkheden uiteindelijk afgesloten.

Bert Bons

Redactiecoördinator van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl

Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden