Week tegen Eenzaamheid bij Smit's Stichting

  •   81 keer gelezen

NIEUW-LEKKERLAND • Van 1 tot en met 8 oktober is de Week tegen Eenzaamheid,  landelijk wordt hier veel aandacht aan geschonken. Tevens wordt op 4 oktober de Nationale dag van de ouderen  gehouden. De L. & N. Smit's stichting in Nieuw-Lekkerland wil ook aan beide evenementen aandacht besteden.

In  verband hiermede  zal op vrijdag 4 oktober een 'gezonde' lunch worden georganiseerd met medewerking van onder andere Rivas Wijkverpleging en de GGD. De lunch wordt gehouden in 't Waellant, Ooievaar 10 en zal mede worden verzorgd door leerlingen uit groep 7 van basisschool De Wegwijzer uit Nieuw-Lekkerland. De inloop voor deze lunch is vanaf 11.30 uur. De lunch begint om 12.15 uur en duurt tot ongeveer 14.00 uur.

Aanmelden kan tot 1 oktober bij het meldpunt van de Smit's Stichting, elke morgen van 09.00 tot 12.00 uur op telefoonnummer 0184-689360. Mailen kan naar voorzitter@smitsstichting.nl. Belangstellenden kunnen eventueel opgehaald worden.

In samenwerking met meerdere partijen is de L. & N. Smit's stichting bezig om het onderwerp eenzaamheid goed in kaart te brengen. Nog dit jaar wil men een projectplan met initiatieven gereed hebben om eenzaamheid te signaleren, (h)erkennen en bespreekbaar te maken.

Met het organiseren van deze themabijeenkomst wordt getracht een bijdrage te leveren aan de bestrijding van eenzaamheid.

Bert Bons
Redactiecoördinator van Het Kontakt Alblasserwaard en Klaroen.nl
Volg @Bertbons op twitter >
Elke woensdag het Klaroen per e-mail
Meer berichten
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK }