Foto: Bert Bons

Themabijeenkomst over zelfstandig en volwaardig bestaan

  •   23 keer gelezen

DRECHTSTEDEN • Een zelfstandig en volwaardig bestaan, dat staat centraal in een themabijeenkomst op 10 oktober voor inwoners, lokale politiek, ambtenaren en leden van de adviesraden in de Drechtsteden.

Pieter Paans, regionaal portefeuillehouder Wmo en tevens wethouder van Papendrecht, gaat in op de regionale visie sociaal domein Drechtsteden 'Iedereen een zelfstandig & volwaardig bestaan'. Er is ruim de gelegenheid om vragen te stellen over deze visie.

De regionale visie wordt uitgewerkt in een uitvoeringsplan. De vraag is wat daarin moet komen te staan. Bezoekers kunnen hierover meedenken. Samen met David van Maanen, directeur van de Sociale Dienst Drechtsteden, gaan bezoekers hierover in gesprek. Ook wethouders, gemeenteraadsleden, ambtenaren en leden van de adviesraden doen mee aan de discussie.

De themabijeenkomst 'Iedereen een zelfstandig & volwaardig bestaan' wordt georganiseerd door de Regionale Adviesraad Wmo Drechtsteden en vindt plaats op 10 oktober van 19.30 uur tot 21.30 uur in Landvast aan de Haven 4 in Alblasserdam.

Aanmelden kan door voor 8 oktober een e-mail te sturen aan het secretariaat van de Regionale Adviesraad Wmo: regionale-adviesraadwmo@xs4all.nl.

Bert Bons
Redactiecoördinator van Het Kontakt Alblasserwaard en Klaroen.nl
Volg @Bertbons op twitter >
Elke woensdag het Klaroen per e-mail
Meer berichten
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK }