Afbeelding

Workshop zandsculpturen maken bij CRP

Algemeen 168 keer gelezen

PAPENDRECHT • Op zaterdag 12 oktober organiseert de Culturele Raad Papendrecht (CRP) een workshop zandsculpturen maken. Deze workshop vindt plaats aan het Merwehoofd op het plein vóór restaurant De Ertepeller en is van 14.00 tot 16.30 uur.

Onder deskundige begeleiding krijgen deelnemers de mogelijkheid om met speciaal zand zelf een beeld te maken. Men kan dit alleen doen of met anderen samen. Voor beschermende kleding en materialen wordt gezorgd en ook bij regenachtig weer staat men droog onder een tentdoek.

Deelname is gratis en staat open voor bewoners, van welke leeftijd dan ook, uit Papendrecht en de andere Drechtsteden. Er kunnen maximaal 35 mensen deelnemen.

Aanmelden kan tot uiterlijk donderdag 10 oktober aan. Op de dag zelf kan dat ook tussen 13.00 en 14.00 uur, maar dan bestaat het risico dat de workshop vol is. Voor deelname aan de workshop kan men per e-mail contact opnemen met het secretariaat van de Culturele Raad Papendrecht: w.vdhoeven@papendrecht.nl.

Deze middag vormt tevens de feestelijke afsluiting van het project Beelden Verbeeld van de Culturele Raad Papendrecht. Inwoners uit Papendrecht en de Drechtsteden zijn tot 1 oktober aan de slag om op eigen wijze uiting te geven aan de inspiratie die zij krijgen van één van de beelden die in Papendrecht in de openbare ruimte te bewonderen zijn. Een publieksjury zal die middag beoordelen, welke  inzendingen een prijs behalen. De inzenders met de hoogste beoordeling van het publiek ontvangen een mooie prijs.

Bert Bons

Redactiecoördinator van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl

Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Gratis autobanden oppompen op parkeerplaats Sportcentrum Papendrecht: in alle opzichten mileuvriendelijk Nieuws 18 apr, 08:17
Afbeelding
Buurman blust brand in woning P.C. Hooftlaan in Papendrecht 112 17 apr, 16:34
• Annemarie van Heijningen met haar hond Siem.
'Dat doet-ie anders nooit' van Annemarie van Heijningen uit Alblasserdam: Komisch boek met een boodschap Nieuws 17 apr, 14:21

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden