Logo hetkontakt.nl/klaroen
• Wethouder Paans knipt het lint door, rechts filiaalmanager Ernst Venderbos.
• Wethouder Paans knipt het lint door, rechts filiaalmanager Ernst Venderbos. (Foto: Bert Bons)

Feestelijke heropening Jumbo Westpolder

  •   649 keer gelezen

PAPENDRECHT • Met het doorknippen van een lint, met een levensgrote schaar, heeft wethouder Pieter Paans donderdagochtend 12 september om 09.00 uur de flink verbouwde Jumbo Westpolder in Papendrecht heropend.

"Dit filiaal is nu klaar voor de toekomst", zo sprak de wethouder van economische zaken voor de officiële opening, die bijgewoond werd door vele tientallen klanten en het voltallige personeel. De medewerkers waren tot de vorige avond laat in de weer geweest om alles in orde te maken voor de heropening.

De winkel is nu voorzien van milieuvriendelijkere koelingen en vriezers. Er komt meer loopruimte en meer aandacht voor de beleving van het winkelen en het assortiment zal iets gewijzigd worden. Bij de nieuwe indeling houdt de supermarkt rekening met de resultaten van het jaarlijkse lokale klanttevredenheidsonderzoek.

Betere presentatie
Filiaalmanager Ernst Venderbos: "Een van de gevolgen is dat er meer biologische producten verkrijgbaar zullen zijn. Er zijn diverse artikelgroepen verbreed in assortiment en wij gaan nog meer nadruk leggen op verse producten. De broodafdeling krijgt een verbeterde presentatie. De geuren van het vers afgebakken brood komen onze klanten straks tegemoet. De bereiding van gemaksvoeding krijgt ook meer aandacht."

Nieuw is ook de verkoop van warme worst. Venderbos is trots op zijn slagerijafdeling met Ad Kooijman. "Hij kan advies uitbrengen, inspringen op de behoefte van klanten."

Na de opening van donderdagochtend 12 september kregen de eerste honderd klanten een bosje bloemen. Op donderdag 12 en zaterdag 14 september zorgt een pianist voor live muziek. Op vrijdag 13 september kunnen kinderen zich laten schminken. Ook zijn er drie dagen lang proeverijen.

Bert Bons
Redactiecoördinator van Het Kontakt Alblasserwaard en Klaroen.nl
Volg @Bertbons op twitter >
Elke woensdag het nieuws uit Klaroen per e-mail
Meer berichten
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier

HET KONTAKT OP FACEBOOK }