Afbeelding
Foto: Peter Verheijen

Cursussen ToBe Papendrecht in nieuwe locatie

Algemeen 361 keer gelezen

PAPENDRECHT • ToBe start vanaf maandag 16 september met muzieklessen aan de Douwes Dekkerlaan 3 in Papendrecht. Dit gebouw werd voorheen gebruikt als schoolgebouw en is nu de nieuwe leslocatie van ToBe.

De locatie heeft twee muzieklokalen waar op maandag, dinsdag en woensdag door professionele en enthousiaste muziekdocenten les wordt gegeven.

Op maandag kunnen kinderen hier gitaar-, cello- en contrabaslessen volgen, op dinsdag keyboard- en pianoles en op woensdag (bas)gitaar- en vioolles. Dat kan  zowel in een klein groepje als individueel.

Dreumesen vanaf 1 jaar kunnen al muziekles volgen in Papendrecht. De cursussen Muziek voor Dreumesen en Muziek voor Peuters vinden op woensdagochtend plaats in de Bibliotheek AanZet, Veerweg 135. Tijdens deze cursussen zingen kind en (groot)ouder samen oude en nieuwe liedjes en speel je op instrumentjes speciaal voor de allerkleinsten. Deze cursussen duren 15 weken en kosten 72,50 euro.

Inschrijven voor dit seizoen is nog mogelijk. Meer informatie over de lessen van ToBe cultuurcentrum in Papendrecht is te vinden op www.tobe.nl/cursussen.

Bert Bons

Redactiecoördinator van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Buurman blust brand in woning P.C. Hooftlaan in Papendrecht 112 17 apr, 16:34
• Annemarie van Heijningen met haar hond Siem.
'Dat doet-ie anders nooit' van Annemarie van Heijningen uit Alblasserdam: Komisch boek met een boodschap Nieuws 17 apr, 14:21
Afbeelding
Qbuzz voert actie voor veiligheid en zet treinen, trams en bussen zaterdag drie minuten stil Nieuws 17 apr, 14:08

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden