Logo hetkontakt.nl/klaroen
Foto: Peter Verheijen

Cursussen ToBe Papendrecht in nieuwe locatie

  •   70 keer gelezen

PAPENDRECHT • ToBe start vanaf maandag 16 september met muzieklessen aan de Douwes Dekkerlaan 3 in Papendrecht. Dit gebouw werd voorheen gebruikt als schoolgebouw en is nu de nieuwe leslocatie van ToBe.

De locatie heeft twee muzieklokalen waar op maandag, dinsdag en woensdag door professionele en enthousiaste muziekdocenten les wordt gegeven.

Op maandag kunnen kinderen hier gitaar-, cello- en contrabaslessen volgen, op dinsdag keyboard- en pianoles en op woensdag (bas)gitaar- en vioolles. Dat kan  zowel in een klein groepje als individueel.

Dreumesen vanaf 1 jaar kunnen al muziekles volgen in Papendrecht. De cursussen Muziek voor Dreumesen en Muziek voor Peuters vinden op woensdagochtend plaats in de Bibliotheek AanZet, Veerweg 135. Tijdens deze cursussen zingen kind en (groot)ouder samen oude en nieuwe liedjes en speel je op instrumentjes speciaal voor de allerkleinsten. Deze cursussen duren 15 weken en kosten 72,50 euro.

Inschrijven voor dit seizoen is nog mogelijk. Meer informatie over de lessen van ToBe cultuurcentrum in Papendrecht is te vinden op www.tobe.nl/cursussen.

Bert Bons
Redactiecoördinator van Het Kontakt Alblasserwaard en Klaroen.nl
Volg @Bertbons op twitter >
Elke woensdag het nieuws uit Klaroen per e-mail
Meer berichten
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier

HET KONTAKT OP FACEBOOK }