Afbeelding

Alphacursus start weer in Alblasserdam

Algemeen 186 keer gelezen

ALBLASSERDAM • In de Ichthuskerk aan het Scheldeplein in Alblasserdam start op woensdag 2 oktober weer een nieuwe Alphacursus.

In de cursus worden belangrijke levensvragen gesteld en wordt er vanuit de bijbel gezocht naar antwoorden op die vragen.

Mede-organisator Sabine van Dalen vertelt: "Wat is de zin van mijn leven? Wie ben ik? Wat is mijn droom? Hoe word ik gelukkig? Is er meer? Vragen die we onszelf allemaal wel eens stellen, maar de antwoorden misschien nog niet gevonden hebben. We drukken ze vaak weg en nemen de rust er niet voor om erover na te denken. Ons leven draaft wel door. Maar wat als deze levensvragen wel van levensbelang zijn? Je er eigenlijk niet omheen kan? Druk dan eens op de pauzeknop van je leven en neem de tijd om over deze vragen na te denken, zodat je zelf tot antwoorden kan komen!"

De Alpha-cursus is een basiscursus rondom de bijbel, waarbij samen eten, ontmoeten, praten, lachen, leren en luisteren vaste onderdelen zijn. De cursus biedt in tien avonden een vrijblijvende kennismaking met het christelijk geloof op een ontspannen manier.

De start is op woensdag 2 oktober vanaf 18.45 uur (inloop), met om 19.00 uur een maaltijd in de Ichthuskerk. De avond duurt tot 21.30 uur. De cursus is vrijblijvend en gratis. Opgeven is handig maar niet verplicht: 06-27113284 of alpha.alblasserdam@outlook.com. Voor meer informatie: www.alpha-cursus.nl.

Bert Bons

Redactiecoördinator van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden