Logo hetkontakt.nl/klaroen
• Beeld van een vorige editie van de Grote Prijs van Dordt.
• Beeld van een vorige editie van de Grote Prijs van Dordt. (Foto: Danny van der Weck)

Inschrijving geopend van de Grote Prijs van Dordt

  •   22 keer gelezen

DORDRECHT/REGIO • Ambitieuze bands en muzikanten uit Dordrecht en omgeving kunnen zich inschrijving voor de Grote Prijs van Dordt. Tot 15 oktober 14:00 uur kan men zich inschrijven en kans maken op een flink carrière boost.

De Grote Prijs van Dordt is een duw in de rug van ambitieuze artiesten. De Popcentrale als centrum van de lokale popscene biedt hierbij ondersteuning aan de artiesten door middel van aansluitende prijzenpakketten, samenwerkingen met belangrijke partijen in de stad en, misschien wel het belangrijkste, biedt een podium voor deze artiesten.

In de categorie Bands won de alternatieve rockband Charades. Zij wonnen onder andere een optreden op Wantijpop en het nieuwe Charge Festival van Bibelot. In de categorie DJ-producer won de hiphopproducer ZY Beats. Hij draait nu op diverse plekken, heeft de 'Golden Key' van de DJ-ruimte en werkt momenteel aan een eigen feest in de Popcentrale!

Er zijn diverse inschrijfcriteria. Zo moet de meerderheid van de band binnen een straal van 30 kilometer van het Energiehuis in Dordrecht wonen. Ook de moeten de muzikanten 20 minuten aan eigen werk spelen. Er wordt op het podium live gespeeld en de band heeft audio opnames van minimaal drie nummers beschikbaar.

Inschrijven kan via www.popcentrale.nl/GrotePrijsvanDordt.

Bert Bons
Redactiecoördinator van Het Kontakt Alblasserwaard en Klaroen.nl
Volg @Bertbons op twitter >
Elke woensdag het nieuws uit Klaroen per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_5
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier


HET KONTAKT OP FACEBOOK }