• Alle wethouders.
• Alle wethouders.

Dordrecht met wethouder Marco Stam grote winnaar in golfwedstrijd

Algemeen 262 keer gelezen

DRECHTSTEDEN • Traditioneel werd op de eerste woensdag van september op golfbaan Crayestein in Dordrecht de zogenoemde Battle of the City's georganiseerd, een golfwedstrijd voor de heren senioren en dames uit de verschillende gemeenten van de Drechtsteden.

Voor de wedstrijd bonden de wethouders van de gemeenten Dordrecht, Sliedrecht, Zwijndrecht, Papendrecht, Alblasserdam, Hendrik Ido Ambacht en Krimpenerwaard (in verband met de vele leden uit Schoonhoven) de strijd aan in een onderlinge putwedstrijd met als inzet 'de gouden putter'. De score van de wethouder werd opgeteld bij de teamresultaten.

De dag begon prima met een fantastische winnaar: Marco Stam, wethouder van Dordrecht, scoorde maar liefst 37 punten en mocht de putter mee naar huis nemen. Arjan Kraijo van Alblasserdam werd een goede tweede, derde werd Eddo Mondriaan uit Schoonhoven, vierde Pieter Paans van Papendrecht, Ronald de Meij van Zwijndrecht vijfde, Stefan van Die van Hendrik Ido Ambacht zesde en hekkensluiter was Ben van de Plas van Sliedrecht.

De wedstrijd werd door de hevige regenval 's middags gestaakt en na een grondige verrekening kon Dordrecht voor de derde keer de wisselbeker in ontvangst nemen. Deze zesde editie was een succes ondanks het matige weer.

Bert Bons

Redactiecoördinator van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl

• Alle wethouders en de caddies.
• De winnaars uit Dordrecht.
• Wethouder Marco Stam met de gouden putter.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden