Logo hetkontakt.nl/klaroen

Gratis kennismaking met bridge

  •   50 keer gelezen

PAPENDRECHT • Op zaterdagmiddag 14 september om 14:00 uur wordt er door de gezamenlijke bridgeclubs in Papendrecht een kennismakingsclinic gehouden.

Zo kan men op een gezellige en ontspannen manier kennis maken met bridge. Deze clinic is geheel gratis en men wordt bij binnenkomst een drankje aangeboden.

Iedereen kan volgens de bridgeclubs heel goed bridge leren, jong en oud. "Als je onze bridgecursus volgt, garanderen wij dat je erna gezellig kunt bridgen op een club of thuis", laten de bridgeclubs weten.

"Bovendien is bridgen een aangename manier om je hersens te blijven trainen. Niet voor niets wordt gezegd: bridge, fitness for the mind."

De kennismakingsclinic wordt gehouden op zaterdag 14 september van in het Denksportcentrum Papendrecht aan de Van der Palmstraat 12 in Papendrecht (tegenover de ingang van theater De Willem). De clinic start om 14:00 uur en de zaal is open vanaf 13:30 uur.

Op donderdagavond 26 september start een beginnerscursus bridge, op dezelfde locatie. Aanvang 19:30 uur, zaal open vanaf 19:00 uur. De kosten voor deze cursus bedragen 35 euro per persoon, inclusief een cursusboek.

Informatie en aanmelden voor de clinic en voorde cursus: 078-6411960, 06-26754300 of startersbridgepapendrecht@gmail.com.

Bert Bons
Redactiecoördinator van Het Kontakt Alblasserwaard en Klaroen.nl
Volg @Bertbons op twitter >
Elke woensdag het Klaroen per e-mail
Meer berichten
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK }