Logo hetkontakt.nl/klaroen
Foto: Bert Bons

Fietspad West Kinderdijk deels afgesloten door werkzaamheden

  •   173 keer gelezen

ALBLASSERDAM • Vanaf maandag 19 augustus tot eind september is het fietspad aan de West Kinderdijk deels afgesloten. Het gaat om ongeveer 2 kilometer fietspad tussen het Zwarte Paard en IHC.

Op werkdagen tussen 9.00 en 15.00 uur legt BAM een glasvezelverbinding aan in de berm naast het fietspad. Voor de veiligheid is het fietspad tijdens het werk elke dag voor ongeveer 100 meter afgesloten. Fietsers kunnen over de dijk via een voor hen speciaal afgezet stuk rijbaan.

Verkeersregelaars
Voor auto's is maar één rijstrook beschikbaar op de plek waar gewerkt wordt. Er staan stoplichten die om en om het verkeer richting Alblasserdam en het verkeer richting Kinderdijk door laten. De maximumsnelheid wordt beperkt naar 30 km/u. Verkeersregelaars leiden het verkeer in goede banen. De andere helft van de rijstrook is beschikbaar voor fietsers.

Alleen overdag
De werkzaamheden vinden alleen plaats op werkdagen tussen 9.00 en 15.00 uur. Buiten deze tijden is het volledige fietspad weer beschikbaar en is de afzetting op de rijbaan weg. Het werk schuift elke dag 100 meter op. Borden geven op tijd de werkzaamheden aan.

Bij vragen kan men contact opnemen met BAM: Richard Siffels via 06-15606895.

Bert Bons
Redactiecoördinator van Het Kontakt Alblasserwaard en Klaroen.nl
Volg @Bertbons op twitter >
Elke woensdag het Klaroen per e-mail
Meer berichten
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK }