Logo hetkontakt.nl/klaroen
Foto: Rotarclub Kinderdijk

Plaatsing Wensboom bij het Wapen van Alblasserdam

  •   166 keer gelezen

ALBLASSERDAM • Rotaryclub Kinderdijk gaat Hartenwensen vervullen via een Wensboom in het Wapen van Alblasserdam.

In het hart van het restaurant staat sinds kort een prachtige olijfboom, de wensboom, waarin wensen geplaatst kunnen worden voor mensen met een speciale hartenwens.

John van Krimpen, eigenaar van Het Wapen van Alblasserdam bood Rotary Kinderdijk de mogelijkheid om wensen in te leveren en in zijn olijfboom op te hangen. Zo kwamen twee mooie zaken bij elkaar.

Het is de bedoeling om een wens voor iemand anders op te geven en hem/haar dan hiermee te laten verrassen. Door de leden van Rotaryclub Kinderdijk  wordt één keer per maand een wens uitgezocht die zij proberen te vervullen.

Denk hierbij aan hartenwensen zoals die van ouders die geen mogelijkheid zien om een verjaardagsfeestje voor hun kind te organiseren of de organisatie van een ritje in een bijzondere auto omdat iemand iets bijzonders verdient, een bezoek brengen aan iemand die niet in de gelegenheid is om te reizen of gewoon een muziekles ontvangen omdat dat een lang gekoesterde wens is. Het zijn slechts een paar voorbeelden van wensen.

Aanmelders van wensen kunnen een kaartje vragen bij de receptie van het Wapen van Alblasserdam om daarop de wens waarom het gaat in te vullen. Gasten van het hotel of restaurant vinden datzelfde kaartje op tafel en kunnen dat in de boom hangen of ook bij de receptie inleveren. De wensboom helpt wensen uit te laten komen.

Rotaryclub Kinderdijk hoopt dat veel mensen gebruik gaan maken van de mogelijkheid iets voor een ander te kunnen doen. Hiermee wil Rotaryclub Kinderdijk waarde toevoegen aan het welzijn van  de plaatselijke gemeenschap.

Bert Bons
Redactiecoördinator van Het Kontakt Alblasserwaard en Klaroen.nl
Volg @Bertbons op twitter >
Elke woensdag het nieuws uit Klaroen per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_5
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier


HET KONTAKT OP FACEBOOK }