Logo hetkontakt.nl/klaroen
Foto: ingimage

Repetities KunstKanjers starten, voor optreden bij herdenking piloot

  •   68 keer gelezen

ALBLASSERDAM • Kinderen die graag zingen kunnen in Alblasserdam meedoen met met een optreden tijdens de herdenking van een piloot die in WO II omkwam.

KunstKanjers verzorgt workshops zang voor kinderen. Tijdens de workshops wordt toegewerkt naar een optreden op zaterdag 28 september. Op dezelfde datum in 1944 stortte er een piloot neer in de Kortelandspolder in Alblasserdam. Zijn naam was Jean-Noel Vandaelen.

Data
De workshops zijn op donderdagmiddag 5, 12, 19 en 26 september van 15.30 tot 17.00 uur in Landvast. Kinderen van 8 jaar en ouder mogen meedoen. Er is plaats voor maximaal tien kinderen. 

Kranslegging
De officiële herdenking op zaterdag 28 september duurt van 13.00 uur tot 14.30 uur. De kinderen zullen een bijdrage leveren tijdens de kranslegging op de begraafplaats en tijdens de kerkdienst in de christelijk gereformeerde kerk. 

Inschrijven
Inschrijven voor de workshops kan door te mailen naar: irene@onderwijs-cultuur.nl. Deelname kost 2,50 euro per workshop per kind.

KunstKanjers is een kunst- en cultuurproject voor kinderen en jongeren uit Alblasserdam. Het wordt uitgevoerd in samenwerking met het Servicebureau Onderwijs & Cultuur en is onderdeel van ABC Alblasserdam.

Anne Marie Hoekstra
Anne Marie Hoekstra is redacteur van Het Kontakt editie Alblasserwaard en Klaroen.nl
Volg @AnneMHoekstra op twitter >
Elke woensdag het Klaroen per e-mail
Meer berichten
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK }