Logo hetkontakt.nl/klaroen
• Vlnr: Ronald, Yvonne en Ada.
• Vlnr: Ronald, Yvonne en Ada. (Foto: Aangeleverd)

Drie vertrouwde medewerkers verlaten het Willem de Zwijger College

  •   264 keer gelezen

PAPENDRECHT • Het Willem de Zwijger College in Papendrecht heeft vorige week afscheid genomen van drie 'monumentale' collega's: Ronald Veldhoven, Yvonne Meeuwesen en Ada Verkerk.

Het drietal gaat met pensioen. Ronald Veldhoven gaf 22 jaar aardrijkskunde- en geschiedenisles, eerst op de toenmalige LTS in Alblasserdam daarna in Papendrecht. Nu hij meer vrije tijd krijgt, wil hij werk maken van een Papendrechts Sprookjesboek. Daarin gaat hij de mooiste sprookjes bundelen en uitgeven die leerlingen als strafwerk voor hem moesten schrijven.

Twee locaties
De Brabantse Yvonne Meeuwesen begon 37 jaar geleden als docente biologie en scheikunde in Papendrecht. Na verloop van tijd doceerde zij beide vakken op de twee locaties en daar kwam gedurende een aantal jaren het vak verzorging bij. De laatste 20 jaar werkte zij in Hardinxveld-Giessendam.

Vraagbaak
Ada Verkerk begon op 18-jarige leeftijd als typiste op de Gemeentelijke Lagere Technische School in Alblasserdam. In de loop der jaren klom zij op tot administratief medewerkster, directie- en bestuurssecretaresse en casemanager. Zij was de vraagbaak voor iedereen. Ze werkte 48 jaar op het Willem de Zwijger College.

Anne Marie Hoekstra
Anne Marie Hoekstra is redacteur van Het Kontakt editie Alblasserwaard en Klaroen.nl
Volg @AnneMHoekstra op twitter >
Elke woensdag het nieuws uit Klaroen per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_5
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier


HET KONTAKT OP FACEBOOK }