Logo hetkontakt.nl/klaroen
• De overhandiging, met v.l.n.r. Jan Verschoor (voorzitter Traveling Light), Teus Donk en Cora Donk (eigenaresse Twinkeltje).
• De overhandiging, met v.l.n.r. Jan Verschoor (voorzitter Traveling Light), Teus Donk en Cora Donk (eigenaresse Twinkeltje).

Geslaagde sponsoractie voor Twinkeltje

  •   196 keer gelezen

PAPENDRECHT • Papendrechter Teus Donk heeft 1000 euro aan sponsorgelden bij elkaar gelopen voor Twinkeltje tijdens de 37e Nationale Lenteloop op 8 juni.

Het was een zeer geslaagde actie; afgelopen zaterdag overhandigde hij de cheque aan Cora, eigenaresse en beheerder van Twinkeltje.

Twinkeltje is niet zomaar een shop met leuke tweedehands spulletjes, maar een plek waar iedereen zich welkom en gewaardeerd kan voelen en waar koffie, thee en limonade altijd gratis is. De volledige opbrengst van de spulletjes die verkocht worden, gaat iedere maand naar een project van Stichting Traveling Light.

Op zaterdag- en maandagmiddag is Twinkeltje een gezellig buurthuis, er worden workshops gegeven, gebeds- en missieavonden georganiseerd en het fungeert als startpunt voor de fietslessen aan migrantenvrouwen. Alles wordt georganiseerd en gerund door vrijwilligers en dat maakt dit buurtwerk dubbel waardevol. Met het sponsorbedrag kan Cora de gastvrijheid, die bezoekers in Twinkeltje inmiddels gewend zijn, voorlopig weer voortzetten. Twinkeltje is een initiatief van Stichting Traveling Light. Voor meer informatie: www.traveling-light.nl.

Bert Bons
Redactiecoördinator van Het Kontakt Alblasserwaard en Klaroen.nl
Volg @Bertbons op twitter >
Elke woensdag het nieuws uit Klaroen per e-mail
Meer berichten
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier

HET KONTAKT OP FACEBOOK }