Logo hetkontakt.nl/klaroen

Koopjesmarkt op zaterdag 29 juni in Alblasserdam

  •   204 keer gelezen

ALBLASSERDAM • De winkeliers van Dam-Plantageweg organiseren op zaterdag 29 juni weer de Koopjesmarkt. Ditmaal doet niet alleen de middenstand mee, maar zullen ook verenigingen zich presenteren tijdens de Koopjesmarkt.

"Een groot aantal winkeliers uit Alblasserdam doet mee met een kraam voor hun winkel, waar ze leuke aanbiedingen uitstallen", vertelt Niels van Mourik van de gelijknamige schoenenzaak aan de Dam 40 in Alblasserdam. Hij is één van de deelnemers en ziet met veel genoegen dat er veel enthousiasme is onder de middenstand om er zaterdag 29 juni een mooi feest van te maken.

"We hadden in de afgelopen jaren een midzomermarkt rondom de langste dag van het jaar. Dat was een braderie. De laatste jaren liep de animo daarvoor wat terug. Dat is natuurlijk jammer, maar we hebben met deze Koopjesmarkt een mooi alternatief kunnen bieden. Vorig jaar hebben we het tijdens de eerste Koopjesmarkt heel druk gehad en we hopen dat dit op 29 juni weer zal gebeuren!"

Nieuw
Nieuw dit jaar is dat een aantal verenigingen zich zal presenteren met het oog op het nieuwe seizoen. Verenigingen kunnen zich opgeven voor de markt bij Monique Klijn van Trudy's Lingerie: info@trudyslingerie.nl. Opgeven is nog mogelijk tot zaterdag 22 juni.

Alblasserdam is daarnaast rijk bedeeld met horeca, die op deze zaterdag geopend is. Daarmee wordt het dagje uit in het Damdorp compleet gemaakt. Op enkele tientallen tafels en kramen voor de winkels aan de Dam, het Cortgene en de Plantageweg zullen spullen staan die voor mooie prijzen verkocht worden.

Niels: "Bij veel winkels gaat de zomeruitverkoop rond deze tijd beginnen. Iedereen heeft daarom koopjes en kortingen om aan te bieden. Het aanbod is zeer divers: van meubels tot lingerie en van schoenen en kleding tot speelgoed. Leuke dingen voor leuke prijsjes voor iedereen."

De Koopjesmarkt van de winkeliers van Dam-Plantageweg en de Alblasserdamse verenigingen duurt op zaterdag 29 juni de gehele dag: van 09.00 tot uiterlijk 17.00 uur.

Bert Bons
Redactiecoördinator van Het Kontakt Alblasserwaard en Klaroen.nl
Volg @Bertbons op twitter >
Elke woensdag het nieuws uit Klaroen per e-mail
Meer berichten
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier

HET KONTAKT OP FACEBOOK }