Afbeelding
Foto: Politie

Dronken Papendrechter rijdt met kapotte velgen over de A15

112 270 keer gelezen

PAPENDRECHT/HENDRIK IDO AMBACHT • Een 25-jarige dronken man uit Papendrecht is zaterdagochtend rond vijf uur aangehouden op de A15 nabij Hendrik Ido Ambacht. Hij zat dronken achter het stuur en had met twee kapotte velgen over de snelweg gereden.

De politie had een melding gekregen over een auto die over de snelweg zou rijden en een vonkenregen zou achterlaten. Agenten troffen de bestuurder van de auto met de vonkenregen uiteindelijk op de A15 ter hoogte van de benzinepomp nabij Hendrik Ido Ambacht, waar hij op de vluchtstrook stil stond.

De agenten zagen direct waar de vonken vanaf kwamen. De beide velgen aan de rechterkant van het voertuig bleken volledig kapot. Er zat geen band meer om en het lichtmetaal was al flink versleten. Waarschijnlijk had de man al eerder ergens schade gereden.

Na een controle op alcoholgebruik werd de bestuurder aangehouden voor het rijden onder invloed. Op het bureau blies de 25-jarige man uit Papendrecht 425 Ugl. Tevens werd er nog een drugstest van hem afgenomen welke resulteerde in gebruik van THC.

De verdachte moet zich op een later moment bij de rechter verantwoorden voor het rijden onder invloed van drank en drugs.

Bert Bons

Redactiecoördinator van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Politie pakt Papendrechter op bij oprollen internationaal phishing-netwerk Nieuws 18 apr, 11:24
Afbeelding
Gratis autobanden oppompen op parkeerplaats Sportcentrum Papendrecht: in alle opzichten mileuvriendelijk Nieuws 18 apr, 08:17
Afbeelding
Buurman blust brand in woning P.C. Hooftlaan in Papendrecht 112 17 apr, 16:34

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden