Logo hetkontakt.nl/klaroen
Foto: Alie Idoe

Emma uit Nieuw-Lekkerland en haar gezin genieten van Opkikkerdag

  •   506 keer gelezen

NIEUW-LEKKERLAND • Emma (7) uit Nieuw-Lekkerland en haar gezin hebben afgelopen zaterdag enorm genoten van de Opkikkerdag die hen werd aangeboden.

Samen met haar ouders en zusje Sophie (4) gingen ze naar Centerparcs Zeewolde om daar de dag van hun leven te beleven. Deze Opkikkerdag was voor het hele gezin een dag vol verrassingen, ontspanning en plezier. Ze zijn hiervoor opgegeven omdat Emma langdurig ziek is. Ze heeft dwerggroei en veel extra verzorging nodig.

Dit is van invloed op haar leven, maar ook op dat van de rest van het gezin. "Zij kunnen daarom wel een Opkikker gebruiken", redeneert stichting Opkikker.

"De dag was fantastisch verzorgd", reageert vader Robert na afloop. Er waren in totaal 22 gezinnen, die een gevarieerd en geheel verzorgde dag aangeboden kregen. Er waren veel acteurs en begeleiders, die ervoor zorgden dat er voortdurend vermaak was en alle hulp.

Na een fotoshoot werden er kabouters gezocht in de tuin bij het kabouterhuis. Ook konden de kinderen geschminkt worden en was er een dansfeest. Na een poppentheater was er nog live-muziek waar verzoeknummers van de kinderen ten gehore werden gebracht.

"Het was helemaal geslaagd", besluit Robert. "Onze meiden vonden het allebei erg leuk en ook wij hebben erg genoten!"

Bert Bons
Redactiecoördinator van Het Kontakt Alblasserwaard en Klaroen.nl
Volg @Bertbons op twitter >
Elke woensdag het Klaroen per e-mail
Meer berichten
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK }