• Het sponsorcontact getekend, met René Kerstens, directievoorzitter van Rabobank Drechtsteden. Rechts op de foto Patricia de Weichs de Wenne, zakelijk directeur Dordrechts Museum.
• Het sponsorcontact getekend, met René Kerstens, directievoorzitter van Rabobank Drechtsteden. Rechts op de foto Patricia de Weichs de Wenne, zakelijk directeur Dordrechts Museum. Foto: Thymen Stolk

Dordrechts Museum en Rabobank gaan samenwerken aan activiteiten voor families

Algemeen 206 keer gelezen

DORDRECHT/DRECHTSTEDEN • Het Dordrechts Museum en Rabobank Drechtsteden hebben dinsdagmiddag 12 februari een tweejarig sponsorcontract getekend. De bank gaat met de bijdrage het museum ondersteunen bij activiteiten voor kinderen en gezinnen.

De Rabobank vindt het, net als het museum, belangrijk dat kinderen en jongeren in aanraking komen met kunst en cultuur. "Wij zijn natuurlijk enorm blij met deze bijdrage. We hebben al plannen om meer voor gezinnen met kinderen te organiseren en nu kunnen we dat ook echt realiseren", aldus Patricia de Weichs de Wenne, zakelijk directeur van het Dordrechts Museum.

Vorig jaar maakte Rabobank Drechtsteden al het Museumspel mede mogelijk, waarmee ouders en kinderen op een speelse manier de mooiste schilderijen in het Dordrechts Museum ontdekken. Gezinnen kunnen dit spel gratis krijgen bij een bezoek aan het museum. "Het is mooi dat we met onze bijdrage iets voor gezinnen in de regio kunnen betekenen. Ouders en kinderen op een laagdrempelige manier kennis laten maken met kunst is iets dat wij graag ondersteunen", aldus René Kerstens, directievoorzitter van Rabobank Drechtsteden.

Bert Bons

Redactiecoördinator van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

• Wethouder Arno Janssen.
Wethouder wil niet bemiddelen bij onrust Kraaihoek Noord in Papendrecht (maar wel overleggen) Nieuws 15 uur geleden
Afbeelding
Kinderen adopteren oorlogsmonument in Alblasserdam en staan stil bij oorlog en vrijheid Nieuws 16 uur geleden
Afbeelding
PAB hekelt online enquête over windturbines: 'Je kan niet eens aangeven dat je tegen bent!' Nieuws 20 uur geleden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden