Afbeelding

ToBe presenteert nieuwe cursussen

Algemeen 120 keer gelezen

DORDRECHT/PAPENDRECHT • De korte cursussen van ToBe van 2019 staan online. Kinderen en jongeren van 0 tot en met 20 jaar kunnen zich vanaf nu inschrijven voor een cursus muziek of kunst & design. De cursussen bestaan uit 10 of 15 lessen en gaan in februari van start in Dordrecht en Papendrecht. Inschrijven kan via www.tobe.nl.

ToBe biedt ook jaarcursussen dans, muziek en theater aan, waarop nog kan worden ingestroomd als er plaats is in de cursus.

Voor kinderen van 0 tot 6 jaar zijn er de volgende kennismakingscursussen: M!N! Muziek, Muziek voor Baby's, Dreumesen, Peuters of Kleuters en Muziekparade. Vanaf 6 jaar zijn er de cursussen Kies een Instrument, Kies een Popinstrument, DJ en kun je Kennismakingscursussen Gitaar, Viool, Piano, Cello, Drums, (Contra)Bas, Piano, Trompet, Keyboard, Hoorn, Saxofoon, Harp, Blokfluit of zang volgen. Voor jongeren vanaf 12 jaar is er een DJ cursus en zijn er kennismakingscursussen Gitaar en Zang.

Voor de allerkleinsten is er het Kleuter Atelier (4-6 jaar). De iets oudere kinderen zijn welkom bij Strip en Games Tekenen, Tekenen Zonder Grenzen, Kinder Atelier, Videoclip maken en Timmeren en Houtbewerken. De cursus Videoclip maken is er ook voor jongeren van 13 tot 20 jaar.

Op zaterdagochtend kun je meedoen met Kunsthoppen voor Peuters, Kleuters en Kinderen. Hier maak je in 15 lessen kennis met de disciplines dans, kunst & design, muziek en theater.

Open Dag
Op zondag 27 januari wordt er een Open Dag gehouden in het Energiehuis. Iedereen tussen de 0 en 20 jaar kan op die dag meedoen met open lessen en workshop dans, kunst & design, muziek en theater.

Bert Bons

Redactiecoördinator van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden