Afbeelding

Fotoreportage van de DOK 11 ClubkasRun in Alblasserdam

Algemeen 294 keer gelezen

ALBLASSERDAM • In Alblasserdam heeft dinsdagavond 11 september de allereerste DOK 11 ClubkasRun plaatsgevonden. Om nog even na te genieten, plaatsen we daarvan bijgaande fotoreportage.

De sponsorloop heeft dinsdag overigens alle records gebroken. Het is in totaal al de 22e keer dat de ClubkasRun werd georganiseerd. Voorheen gebeurde dat door de Rabobank. Het evenement is onderdeel van het Havenfestival in Alblasserdam. DOK 11 Gezondheidscentrum is vanaf dit jaar verantwoordelijk voor de sponsoring en neemt tevens de organisatie voor haar rekening samen met de ervaren Atletiek Afdeling Alblasserdam.

Iedere gelopen ronde van 2,5 km wordt door DOK 11 beloond met 1,50 euro. Door een interessant bonus-systeem, mogelijk gemaakt door het Ondernemersfonds Alblasserdam, hoopte DOK 11 Gezondheidscentrum Alblasserdam nog meer mensen in beweging te krijgen tijdens de ClubkasRun. En dat is gelukt. Deze editie heeft verschillende records gebroken: Zo kende de run dit jaar voor het eerst meer dan 1000 deelnemers en zijn er voor het eerst méér dan 2000 rondjes gelopen. Er werden om precies te zijn 2011 rondjes afgelegd.

De winnaar van dit jaar is Gymnastiek Vereniging KDO met 220 deelnemers, die ruim 600 euro bij elkaar liepen. Dankzij het bonussysteem komt daar nog  eens 125 euro bij, waardoor KDO een mooi bedrag tegemoet kan zien voor in de Clubkas. VV De Alblas werd nummer 2 en CKC Kinderdijk kwam op de derde plaats in het eindklassement.

Hekkensluiter van het klassement was de Manege Alblasserdam met bijna 40 rondjes. Hoewel dit aantal officieel niet in aanmerking komt voor een bonus, heeft DOK 11 toch besloten om eenmalig een extra uitkering te doen van 25 euro als aanmoedigingsbijdrage voor deze club. DOK 11 hoopt deze en alle andere verenigingen volgend jaar met nog meer deelnemers (renners of wandelaars) op het parcours terug te zien.

Namens DOK 11 bedanken Charlotte Mallee en Thijs Donkervoort alle deelnemers en supporters voor hun enthousiasme. En speciale dank aan alle vrijwilligers die belangeloos hebben meegewerkt aan dit evenement.

Bert Bons

Redactiecoördinator van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

• Het vrijwel volledige team van Stichting Dromen zonder Beperking.
Dromen in vervulling laten gaan: dat wenst Stichting Dromen zonder Beperking Nieuws 20 uur geleden
• Wesley van Butselaar is de 5000-ste abonnee van Regio-Voetbal.
Wesley van Butselaar 5000-ste abonnee van Regio-Voetbal Sport 27 mrt, 10:32
• Jessica Vleugel.
Jessica Vleugel uit Papendrecht terug op de buis voor vierde seizoen 'Meiden die Rijden' Nieuws 27 mrt, 08:52

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden