• De Verhuisfamilie is op zoek naar vrijwilligers die houden van plannen en organiseren.
• De Verhuisfamilie is op zoek naar vrijwilligers die houden van plannen en organiseren.

De Verhuisfamilie uit Alblasserdam zoekt extra vrijwilligers

  •   167 keer gelezen

ALBLASSERDAM • Stichting De Verhuisfamilie, gevestigd in Alblasserdam, is per direct op zoek naar extra vrijwilligers die als coördinator aan de slag willen.

De stichting coördineert verhuizingen voor mensen die daar zelf de financiële middelen en het sociale netwerk niet voor hebben. Daarbij wordt er samengewerkt met vrijwilligersorganisaties en Erkende Verhuizers.

Het doel van De Verhuisfamilie is om mensen te helpen die niet meer in hun eigen huis kunnen blijven wonen, bijvoorbeeld omdat het te duur is geworden of niet meer toegankelijk is vanwege een beperking. De 'familie' coördineert de gehele verhuizing.

Naar aanleiding van de vorige oproep van De Verhuisfamilie zijn er twee vrijwilligers aan de slag gegaan. Om het grote aantal aanvragen te kunnen behandelen is de stichting echter op zoek naar meer vrijwilligers. Het aantal uur voor deze functie is in overleg te bepalen, met daarbij een minimum van 8 uur in de week.

De werkzaamheden bestaan uit: de aanvragen van hulpverleners in behandeling nemen, en vervolgens het coördineren van de verhuizing. De Verhuisfamilie heeft daarvoor een goed opgebouwd netwerk van vrijwilligersorganisaties en erkende verhuisbedrijven.

Voor deze vrijwilligersfunctie is de organisatie zoek naar een echte regelneef. Er is bij de stichting een werkplek (computer en telefoon) beschikbaar op het kantoor in Alblasserdam. In de beginperiode is er ruim de tijd om goed ingewerkt te worden. Meer informatie of aanmelden: 078-6990333 of verhuisfamilie@mondial-movers.nl. Zie ook www.verhuisfamilie.nl.

Bert Bons
Redactiecoördinator van Het Kontakt Alblasserwaard en Klaroen.nl
Volg @Bertbons op twitter >
Elke woensdag het Klaroen per e-mail
Meer berichten
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK }