• De auto kwam tegen een boom tot stilstand.
• De auto kwam tegen een boom tot stilstand. Foto: ZHZ Actueel

Automobiliste rijdt tegen een lantaarn

112 417 keer gelezen

ALBLASSERDAM • Een automobiliste is woensdagavond 25 mei gewond geraakt bij een botsing op De Helling in Alblasserdam. De vrouw reed het dorp in en reed bij de bocht richting de Dam rechtdoor tegen een lantaarnpaal. 

De auto zakte vervolgens achteruit de helling af en kwam tegen een boom tot stilstand. De politie, ambulancedienst en de traumahelikopter werden opgeroepen. Mevrouw was onwel en had volgens omstanders mogelijk een epileptische aanval gekregen. Uit voorzorg werd er ook om hulp gevraagd bij de brandweerkazerne. Vrijwilligers kwamen met een AED onder de arm naar de locatie van het ongeval.

Naar ziekenhuis
De inzet van de traumahelikopter werd uiteindelijk geannuleerd. Mevrouw is per ambulance meegenomen naar het ziekenhuis. De politie zoekt nog uit hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren. Ook wordt bekeken of de bestuurster eerst onwel raakte en daarna tegen de paal botste of eerst botste en daardoor onwel is geraakt.

Botsing helpers
Vlak na het ongeval stopten automobilisten om hulp te verlenen. Eén van de voertuigen van de helpers zakte ook achteruit De Helling af en kwam in botsing met een andere auto. Er ontstond wat blikschade die via de verzekering afgehandeld gaat worden. De auto die tegen de paal reed, is door een bergingsbedrijf afgevoerd.

Bron: ZHZ Actueel

Anne Marie Hoekstra

Anne Marie Hoekstra is redacteur van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Buurman blust brand in woning P.C. Hooftlaan in Papendrecht 112 17 apr, 16:34
• Annemarie van Heijningen met haar hond Siem.
'Dat doet-ie anders nooit' van Annemarie van Heijningen uit Alblasserdam: Komisch boek met een boodschap Nieuws 17 apr, 14:21
Afbeelding
Qbuzz voert actie voor veiligheid en zet treinen, trams en bussen zaterdag drie minuten stil Nieuws 17 apr, 14:08

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden