Afbeelding
Foto: Stockfoto 123RF

Man (52) lichtgewond bij steekpartij in Alblasserdam

112 325 keer gelezen

ALBLASSERDAM • Een 52-jarige man uit Alblasserdam is in de nacht van zaterdag 15 op zondag 16 januari lichtgewond geraakt bij een vechtpartij in de Groen van Prinstererstraat in Alblasserdam.

Rond middernacht ontstond er ruzie tussen de 52-jarige man en een 21-jarige man, de vriend van de dochter van de 52-jarige man.

Even daarvoor was er in de straat namelijk een woordenwisseling met een buurtbewoonster geweest. Daarbij zouden ook racistische dingen zijn geuit. De 21-jarige was hier boos om en liet dit in de woning van de 52-jarige man duidelijk merken.

De 52-jarige man vertelt: “De vriend van m’n dochter was hard aan het schelden en zei dat hij de buurvrouw zou neersteken. Ik heb gezegd dat hij dat niet zou gaan doen. Hij pakte een mes uit de keuken.”

De vijftiger wilde de twintiger, die alcohol had genuttigd, tegenhouden. Hierop werd de man nog bozer en ontstond er een worsteling die binnenshuis startte en buiten verder ging. Het keukenmes was inmiddels losgelaten, maar eenmaal buiten werd er nog een zakmes tevoorschijn gehaald. Hiermee werd uitgehaald en daarbij raakte de 52-jarige gewond aan zijn oor.

De politie kwam niet veel later met diverse wagens ter plaatse voor een melding over een steekpartij.

De twintiger uit Rotterdam was intussen opgehaald door een neef. De twee vertrokken in een auto en zijn nog niet aangetroffen. Vooralsnog zijn er geen personen aangehouden. De politie doet verder onderzoek naar de zaak. De 52-jarige Alblasserdammer heeft inmiddels aangifte gedaan bij de politie. De man is blij dat hij er relatief goed vanaf is gekomen en dat voorkomen is dat de buurtbewoonster is neergestoken.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Buurman blust brand in woning P.C. Hooftlaan in Papendrecht 112 17 apr, 16:34
• Annemarie van Heijningen met haar hond Siem.
'Dat doet-ie anders nooit' van Annemarie van Heijningen uit Alblasserdam: Komisch boek met een boodschap Nieuws 17 apr, 14:21
Afbeelding
Qbuzz voert actie voor veiligheid en zet treinen, trams en bussen zaterdag drie minuten stil Nieuws 17 apr, 14:08

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden