Afbeelding
Foto: stockfoto

Man aangehouden op verdenking plaatsen explosieven in Alblasserdam

112 199 keer gelezen

ALBLASSERDAM • In het onderzoek onder leiding van het Openbaar Ministerie naar de reeks ernstige incidenten in Zwijndrecht, Alblasserdam en Hendrik-Ido-Ambacht heeft de politie donderdag 23 september een vierde aanhouding verricht. Dit keer gaat het om een 25-jarige Amsterdammer.

De man werd donderdagochtend aangehouden door het arrestatieteam in een woning in Amsterdam. Hij wordt er van verdacht verantwoordelijk te zijn voor de explosie op De Boezem en het plaatsen van een explosief op de Merelstraat in Alblasserdam. De woning is doorzocht en hierbij zijn onder andere telefoons en andere gegevensdragers in beslag genomen.

Een groot rechercheteam uit Rotterdam is volop bezig met het onderzoek. Daarbij blijft informatie van getuigen van belang. Wie meer weet, wordt verzocht de gratis opsporingstiplijn 0800-6070 of anoniem 0800-7000 te bellen. Vertrouwelijk informatie delen kan bij Team Criminele Inlichtingen (TCI) via 06-20740912.

Bert Bons

Redactiecoördinator van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Gratis autobanden oppompen op parkeerplaats Sportcentrum Papendrecht: in alle opzichten mileuvriendelijk Nieuws 18 apr, 08:17
Afbeelding
Buurman blust brand in woning P.C. Hooftlaan in Papendrecht 112 17 apr, 16:34
• Annemarie van Heijningen met haar hond Siem.
'Dat doet-ie anders nooit' van Annemarie van Heijningen uit Alblasserdam: Komisch boek met een boodschap Nieuws 17 apr, 14:21

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden