Logo hetkontakt.nl/klaroen
Foto: volkovairina / 123RF Stockfoto

Jongeren mishandelen gladheidsbestrijder van gemeente Alblasserdam

  •   keer gelezen   112

ALBLASSERDAM • Een gladheidsbestrijder van de gemeente Alblasserdam is maandagavond 8 februari op het Wilgenplein door een groepje jongeren mishandeld.


De man was op de parkeerplaats bij winkelcentrum Makado in Alblasserdam aan het werk en werd bekogeld met sneeuwballen, dan wel ijsballen. “Toen de man daar iets van zei, werd hij aangevallen en op zijn neus geslagen,” zo laat de politie weten. De man raakte gewond, maar hoefde niet naar het ziekenhuis.

De daders, die naar schatting tussen de 14 en 16 jaar oud zijn en veelal donkere kleding droegen en waarschijnlijk een getinte huidskleur hebben, gingen er na de mishandeling vandoor in de richting van de Blokweerweg. De politiehelikopter die in de buurt was, zocht vanuit de lucht mee naar de daders. De jongeren zijn nog niet aangetroffen.

De medewerker van de gemeente gaat dinsdag aangifte doen van mishandeling.

Burgemeester Jaap Paans reageert geschrokken en geschokt op deze mishandeling. “Alles wordt op alles gezet om de daders te vinden. Heeft u beelden, was u ooggetuige of weet u wie de mogelijke daders zijn, meldt het bij de politie via 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000,” zo luidt de oproep van de burgemeester.

Elke woensdag het nieuws uit Klaroen per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_5
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier