Getuigenoproep aanrijding bromfiets met fietsers in Papendrecht
Logo hetkontakt.nl/klaroen
Foto: Stockfoto 123RF

Getuigenoproep aanrijding bromfiets met fietsers in Papendrecht

  •   keer gelezen   112

PAPENDRECHT • De politie is op zoek naar getuigen van een aanrijding tussen een bromfiets en fietsers, die op zondagavond 23 november omstreeks 20.00 uur plaatsvond op het fietspad aan de Westkil in Papendrecht.


Ter hoogte van de rotonde, nabij korfbalvereniging PKC, fietsten twee jongens over het fietspad. Daar werden zij ingehaald door een bromfiets, met als bestuurder een jongeman en als passagier een meisje.

Bij het inhalen raakte de bestuurder van de bromfiets één van de fietsers, waardoor die viel en gewond raakte. De bromfietser stopte vervolgens om te vragen hoe het met de gevallen fietser ging, maar werden er door hem geen gegevens achtergelaten. De bromfietser stapte weer op en reed weg in de richting van de Oostkil.

Na de val kwam er een hardloper voorbij, die zich bekommerde om het slachtoffer. De hardloper droeg een verlichte band om zijn rechter bovenarm en een droeg een geel vestje.

De politie wil graag met de bestuurder van de bromfiets en de hardloper in contact komen. De politie is te bereiken op 0900-8844 (en vragen naar de politie Drechtsteden Buiten). Gevraagd wordt om hierbij het volgende registratie nummer te noemen: 2020383390.

Elke woensdag het nieuws uit Klaroen per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_5
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier