Logo hetkontakt.nl/klaroen
Foto: Stockfoto 123RF

Waarschuwing voor corona babbeltruc in Papendrecht

  •   keer gelezen   112

PAPENDRECHT • De politie van Papendrecht waarschuwt voor criminelen die in verband met een zogenaamd corona-onderzoek voornamelijk ouderen in Papendrecht willen beroven.


De politie heeft donderdagavond 19 maart en ook woensdag 18 maart meerdere meldingen gehad van inwoners in Papendrecht die zogenaamde medewerkers van de GGD aan de deur hebben gehad in verband met een corona-onderzoek. Het gaat onder meer om de Constantijn Huygenslaan en de Rembrandtlaan in Papendrecht.

"Dit zijn criminelen die bij voornamelijk oudere mensen binnen proberen te komen om ze vervolgens te bestelen", aldus de politie.

De politie benadrukt dat er momenteel geen enkele instantie bezig is met een onderzoek aan huis voor corona. Mensen die op dit moment onverwachts aan de deur komen en zich voordoen als zorgmedewerkers hebben foute bedoelingen en proberen misbruik te maken van de coronacrisis. Dit is een babbeltruc.

De politie vraagt om direct 112 te bellen wanneer dergelijke mensen aan de deur gekomen zijn, zodat de politie deze criminelen kan aanhouden. Is het niet meer heterdaad en acuut, dan kan 0900-8844 gebeld worden.

Elke woensdag het nieuws uit Klaroen per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_5
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier