• De zoekactie in de sloot nabij de Venuslaan.
• De zoekactie in de sloot nabij de Venuslaan. Foto: Peter Stam

Hulpdiensten rukken massaal uit voor fiets bij sloot in Nieuw-Lekkerland

112 205 keer gelezen

NIEUW-LEKKERLAND • De politie en de brandweer zijn zondagmiddag 2 februari met man en macht bezig geweest om de eigenaar van een fiets langs een sloot bij de Tiendweg te vinden. Gevreesd werd dat er iemand in de sloot zou liggen. Uiteindelijk bleek de eigenaar ongedeerd thuis te zitten.

De fiets werd aangetroffen langs een sloot bij de Tiendweg, ter hoogte van de Venuslaan in Nieuw-Lekkerland. In de fiets zat nog een sleutelbos, met onder meer huissleutels. Verder lagen er oordopjes naast de tweewieler. Een passante deed eerst via Facebook een oproep. Toen drie uur later nog niemand zich had gemeld, werden ook de hulpdiensten op de hoogte gesteld.

De brandweer, de duikers en de politie kwamen ter plaatse om te zoeken. Ook vanuit een politiehelikopter in de lucht werd mee gezocht naar een mogelijk verdronken persoon.

Brandweerlieden zochten in hun waadpakken in de naastgelegen sloot. Net voordat de hulpdiensten de zoekactie zouden stoppen, belde de eigenaar van de fiets om te vertellen dat hij afgelopen nacht te water was geraakt en dat hij er nog niet aan toegekomen was om de fiets op te halen.

De fiets is inclusief sleutelbos door de politie bij de twintiger, die zelf aan het werk was en daardoor niet langs kon komen, thuisgebracht.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Politie pakt Papendrechter op bij oprollen internationaal phishing-netwerk Nieuws 18 apr, 11:24
Afbeelding
Gratis autobanden oppompen op parkeerplaats Sportcentrum Papendrecht: in alle opzichten mileuvriendelijk Nieuws 18 apr, 08:17
Afbeelding
Buurman blust brand in woning P.C. Hooftlaan in Papendrecht 112 17 apr, 16:34

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden