Motoragent gaat onderuit op A15 bij Alblasserdam
Logo hetkontakt.nl/klaroen
Foto: Stockfoto

Motoragent gaat onderuit op A15 bij Alblasserdam

  •   keer gelezen   112

ALBLASSERDAM • Een motoragent is dinsdagmiddag 26 november rond 13.00 uur op de afrit van de A15 bij Alblasserdam onderuit gegaan met zijn motor.


De politieagent kwam vanaf Rotterdam en nam bij Alblasserdam de afslag. Op het wegdek lag op dat moment over een lengte van een paar meter een oliespoor.

De motorrijder gleed hierdoor weg en schoof over het asfalt. De man kwam een stuk verderop tot stilstand tegen de onderkant van de vangrail.

Gewond
De agent riep via zijn portofoon om hulp. Niet veel later kwamen zijn collega's en de ambulancedienst met spoed ter plaatse. De motorrijder is gewond, per ambulance meegenomen naar het ziekenhuis. Welk letsel de man precies heeft opgelopen, is volgens een woordvoerster van de politie nog onbekend.

Afgesloten
De afrit naar Alblasserdam is ruim 2,5 uur afgesloten geweest. De politie heeft uitgebreid sporenonderzoek gedaan. Na het onderzoek is het oliespoor opgeruimd met een wegdekreiniger. De verwachting is dat de afrit op korte termijn weer opengaat.

De politiemotor is door een politieberger van de weg gehaald.

Olie
Wie de veroorzaker van het oliespoor is, is nog niet bekend. De politie heeft een aantal monsters van het spoor genomen. Daarmee zal de samenstelling van de olie worden onderzocht. Mensen die wellicht hebben gezien wie het oliespoor heeft veroorzaakt, kunnen hierover contact opnemen met de politie via het nummer 0900-8844.

Bert Bons
Redactiecoördinator van Het Kontakt Alblasserwaard en Klaroen.nl
Volg @Bertbons op twitter >
Elke woensdag het nieuws uit Klaroen per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_5
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier