Logo hetkontakt.nl/klaroen
Foto: Peter Stam

Auto brandt uit in Alblasserdam; eigenaar vermoedt brandstichting

  •   108 keer gelezen   112

ALBLASSERDAM • Een auto, die geparkeerd stond langs de Waalsingel, ter hoogte van het Scheldeplein in Alblasserdam, is in de nacht van zondag 17 op maandag 18 november volledig uitgebrand.

De eigenaar vermoedt brandstichting. Eerder brandden er ook al auto's van twee kennissen van de man in Alblasserdam af.

De brand werd even na 03.30 ontdekt door een vrachtwagenchauffeur die spullen kwam lossen bij het Scheldeplein. De auto, met daarin visspullen ter waarde van een paar duizend euro, stond in lichterlaaie. De politie en de brandweer kwamen met spoed ter plaatse. Rond 04.00 uur was de brand onder controle.

Omdat de eigenaar van de auto niet wakker werd van het aanbellen, werden de ouders van de man gebeld. De ouders kregen hun zoon uiteindelijk wel wakker. De man zal aangifte doen van vermoedelijke brandstichting.

Volgens de eigenaar en een kennis van hem is er sprake van brandstichting. De mannen denken dat de man die de auto in brand heeft gestoken, ook deze auto in de Abraham Kuyperstraat en deze auto in de Lingestraat in brand heeft gestoken.

De politie is gestart met een onderzoek. Net als bij de vorige autobranden, zullen ook hier de sporen worden onderzocht.

Peter Stam

Bert Bons
Redactiecoördinator van Het Kontakt Alblasserwaard en Klaroen.nl
Volg @Bertbons op twitter >
Elke woensdag het nieuws uit Klaroen per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_5
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier


HET KONTAKT OP FACEBOOK }