Logo hetkontakt.nl/klaroen
Foto: politie

Vier aanhoudingen voor gewelddadige overval in Alblasserdam

  •   263 keer gelezen   112

ALBLASSERDAM • Na uitgebreid rechercheonderzoek heeft de politie vier verdachten aangehouden voor een gewelddadige woningoverval aan de Wolfspoot in Alblasserdam op 13 april dit jaar.

De 22-jarige bewoner raakte bij die overval gewond. De verdachten zijn twee mannen van 25 jaar uit Rotterdam, een man van 26 jaar uit Rotterdam en een vrouw van 21 jaar uit Rotterdam.

Die avond had de 22-jarige bewoner een afspraak met de 21-jarige vrouw. Toen de bewoner naar het toilet was, hoorde hij een aantal personen zijn huis binnen komen. De bewoner zag vervolgens drie mannen in zijn woning. De drie mannen en de vrouw mishandelden het slachtoffer. Hij werd geschopt en geslagen. Hij liep zelfs snijwonden op.

De verdachten namen verschillende spullen mee en gingen er vandoor. Een grote puinhoop in het huis en de bewoner gewond achterlatend. De politie startte direct een onderzoek. Dat heeft geleid tot de aanhouding van de vier.

Direct na de overval was er bij de politie onduidelijkheid over waar dit was gebeurd. In eerste instantie werd gemeld dat de overval bij een woning aan de Parallelweg in Alblasserdam had plaatsgevonden. Een paar minuten later bleek dat het slachtoffer na de overval naar een kennis as gegaan die aan de Parallelweg woonde, maar dat het incident had plaatsgevonden in de Wolfspoot.

Ook was er onduidelijk wat er nu precies was voorgevallen. Er werd aanvankelijk gemeld dat broers van het meisje waar de jongeman mee samen was het niet eens waren met de relatie en daarom hun zusje terug gingen halen.

Bert Bons
Redactiecoördinator van Het Kontakt Alblasserwaard en Klaroen.nl
Volg @Bertbons op twitter >
Elke woensdag het nieuws uit Klaroen per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_5
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier


HET KONTAKT OP FACEBOOK }