Foto: Politie

Aanhouding en vondst drugs na anonieme tip over dealen

  •   229 keer gelezen   112

PAPENDRECHT • In de Papendrechtse wijk Westeind heeft de politie een 23-jarige man en een 45-jarige vrouw aangehouden op verdenking van handel in verdovende middelen. In het doorzochte huis werd geld, drugs, en materiaal om drugs te versnijden en te verpakken gevonden. De man en vrouw kwamen in het vizier van de politie na anonieme tips.

Een kleine dealer op de hoek van de straat creëert onveiligheid in de wijk. Vage figuren die hun 'spul' komen halen. Achter deze zichtbare problematiek schuilt volgens de politie namelijk een nog een veel grotere wereld van criminaliteit.

Meerdere meldingen kwamen binnen, die de politie de kans gaven vervolgonderzoek te doen en in te grijpen. De tips waren gericht op de man. Bij de doorzoeking was ook een vrouw in de woning. Zij wordt verdacht van betrokkenheid en is eveneens aangehouden. In de woning werden drie tassen met hennep en wit poeder gevonden, bakjes met papiergeld, versnijdingsmiddelen en verpakkingsmateriaal. Chemisch onderzoek moet uitwijzen wat het poeder precies is.

Bert Bons
Redactiecoördinator van Het Kontakt Alblasserwaard en Klaroen.nl
Volg @Bertbons op twitter >
Elke woensdag het Klaroen per e-mail
Meer berichten
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK }