Logo hetkontakt.nl/klaroen
Foto: Stockfoto

Politie zoekt getuigen van mishandeling hardloper in Alblasserdam

  •   95 keer gelezen   112

ALBLASSERDAM • De politie is op zoek naar getuigen die meer weten van de mishandeling die op donderdag 9 mei omstreeks 16.30 uur plaatsgevonden heeft in Alblasserdam.

Een hardloper rende over het trottoir van het Cortgene in de richting van Kinderdijk. Hij rende de voetgangersoversteekplaats van de Blokweerweg over. Het lukte de hardloper nog net om een aanrijding met een personenauto (witte Renault Zoe met op de achterzijde een rode horizontale decoratiestreep) te voorkomen, die van rechts vanaf de Blokweerweg de kruising naderde en de hardloper voorrang had moeten verlenen.

Op de hobbel van de Blokweerweg ontstond er vervolgens een woordenwisseling tussen de bestuurder van de personenauto en de hardloper. Hierbij is de hardloper mishandeld. Een passant, rijdende in een Citroen C5, is uitgestapt en is tussenbeide gesprongen.

Helaas is de identiteit van de bestuurder van de Citroen C5 niet bekend. Gezien het feit dat er op de Blokweerweg ongeveer vijf à zes andere auto's stil stonden, zijn er mogelijke meerdere getuigen van dit voorval geweest.

Mensen die meer weten, worden verzocht contact op te nemen met politie Drechtsteden Buiten. Dit kan via telefoonnummer 0900-8844 (registratienummer 2019142119).

Bert Bons
Redactiecoördinator van Het Kontakt Alblasserwaard en Klaroen.nl
Volg @Bertbons op twitter >
Elke woensdag het Klaroen per e-mail
Meer berichten
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK }