Logo hetkontakt.nl/klaroen
Foto: Stockfoto

Politie zoekt getuigen van aanrijding in Papendrecht

  •   142 keer gelezen   112

PAPENDRECHT • De politie van Papendrecht is op zoek naar meer informatie over een ongeval van vrijdagmiddag 1 maart, waarbij een donkerkleurige Opel betrokken was. Die zou de plaats van het ongeval verlaten hebben zonder zich bekend te maken.

Het ongeval zou op vrijdag 1 maart omstreeks 14:30 uur plaatsgevonden hebben naar aanleiding van een verkeersconflict op de rotonde Willem Dreeslaan/Kennedylaan.

Na het verkeersconflict op de rotonde vond een klein stukje verder (stukje tussen de rotonde en de Vrijheer van Eslaan in Papendrecht) een aanrijding plaats tussen de twee betrokken voertuigen van het verkeersconflict. Eén van de twee heeft reed tegen de ander aan.

Het zou gaan om een donkerkleurige Opel met geblindeerde achterruit en de uitlaat zou een meer dan gemiddeld geluid produceren. Het voertuig is vanaf de Willem Dreeslaan weggereden in de richting van de Pontonniersweg, met in het voertuig twee inzittenden. Dit voertuig zou aan de linkerzijde of aan de linker voorzijde schade moeten hebben.

Hierbij heeft een donkerkleurige personenauto de plaats van het ongeval verlaten zonder fatsoenlijke vaststelling van zijn identiteit en de identiteit van het voertuig.

Wie iets gezien heeft of de eigenaar van het voertuig is of kent, wordt verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844. Anoniem bellen kan via 0800-7000. Graag hierbij het registratienummer 2019066965 doorgeven.

Bert Bons
Redactiecoördinator van Het Kontakt Alblasserwaard en Klaroen.nl
Volg @Bertbons op twitter >
Elke woensdag het Klaroen per e-mail
Meer berichten
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK }