Afbeelding
Foto: Peter Stam

Scooterrijder botsen frontaal op fietspad bij Papendrecht

112 327 keer gelezen

PAPENDRECHT • Op het fietspad langs de Burgemeester Keijzerweg tussen Alblasserdam en Papendrecht zijn dinsdagochtend 5 februari twee scooterrijders frontaal op elkaar gebotst.

Het ongeval gebeurde even voor 07.00 uur ter hoogte van bedrijventerrein Nieuwland Parc. Een zeventienjarige jongen uit Dordrecht reed op zijn snorscooter vanuit Papendrecht richting Alblasserdam en een twintigjarige man uit Zwijndrecht kwam met zijn snorscooter vanaf de andere kant. Door onbekende oorzaak botsten de twee op elkaar. De jongen uit Dordrecht raakte zwaargewond en de man uit Zwijndrecht raakte ook gewond.

wee ambulances, een Mobiel Medisch Team uit Rotterdam en diverse politievoertuigen kwamen met spoed ter plaatse voor hulp. De zwaargewonde jongen is met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. De Zwijndrechtenaar is ook per ambulance meegenomen naar het ziekenhuis.

Het fietspad was vanaf de Grote Beer bij Alblasserdam tot aan de bebouwde kom van Papendrecht volledig afgesloten. De politie heeft tot halverwege de ochtend (sporen) onderzoek gedaan op de locatie.

Bert Bons

Redactiecoördinator van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden