Foto: Peter Stam

Slapende automobilist wordt aangehouden in Alblasserdam, voor drugsbezit

  •   177 keer gelezen   112

ALBLASSERDAM • De politie heeft in de vroege ochtend van zaterdag 26 augustus een 23-jarige man uit Alblasserdam aangehouden. De politie verdenkt hem ervan dat hij drugs in bezit had.

De man werd slapend in zijn auto in de Groen van Prinstererstraat aangetroffen door passanten. Het lukte de omstanders niet om de Damdorper wakker te krijgen. Politie en ambulance kwamen met spoed ter plaatse, omdat de man mogelijk onwel was geraakt.

Een woordvoerder van de politie vertelt: "De man zat met draaiende motor in zijn auto en was in een diepe slaap. Hoe dat kwam, weten we niet. We houden er rekening mee dat hij onder invloed was."

Wakker
Het ambulancepersoneel wist de man wakker te krijgen door hem flink door elkaar te schudden. Een check in de ambulance wees uit dat een rit naar het ziekenhuis niet nodig was. De man vertelde eerst dat hij op een vriend zat te wachten. Later zei hij dat hij eerst iemand had afgezet en bijna thuis was.

Drugs
In en rondom de auto van de jongeman werden volgens de politie geld en verpakking met vermoedelijke (hard) drugs gevonden. De drugs zijn in beslag genomen. Ook de auto is voor nader onderzoek meegenomen door de politie. De auto werd opgehaald door een bergingsauto.

De Damdorper zit nog vast voor verhoor. Hij is aangehouden voor bezit van / handel in harddrugs. (artikel 2 en 10 van de Opiumwet.)

Anne Marie Hoekstra
Anne Marie Hoekstra is redacteur van Het Kontakt editie Alblasserwaard en Klaroen.nl
Volg @AnneMHoekstra op twitter >

reageer als eerste
Elke woensdag het Klaroen per e-mail
Meer berichten
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK

HET KONTAKT OP TWITTER

Nieuws uit Alblasserdam

Beukelmanschool in Alblasserdam in actie tegen zwerfvuil
16/3
met video 'Je ziet wat muziek met kinderen doet'
16/3
Afwisselend verkiezingsdebat in Alblasserdam
16/3
Gemeente Alblasserdam gaat voor aardgasvrije nieuwbouw
15/3
Werkstraf voor nepvriendinnetje 'Bianca' uit Alblasserdam
14/3
Meer nieuws uit Alblasserdam >

Nieuwsoverzicht

Meer berichten