SKV verliest laatste wedstrijd van 2012

Sport 51 keer gelezen

SLEEUWIJK • SKV speelde zaterdag de laatste wedstrijd van het jaar tegen Keep Fit uit Roosendaal. Waar de Sleeuwijkers nog goed aan de wedstrijd begon gingen de punten uiteindelijk met de bezoekers mee naar huis. SKV startte met hetzelfde achttal als de week ervoor tegen Eureka. Na een wat stroeve start slaagden de Sleeuwijkers erin een voorsprong te nemen. Via vier rake schoten en een strafworp werd halverwege de eerste helf een 5-1 voorsprong genomen en was er geen vuiltje aan de lucht. De ploeg van coach Cor Tromp slaagde er echter niet in om in deze fase van de wedstrijd door te drukken. Via drie treffers kwamen de bezoekers weer bijna langszij. Twee treffers voor de thuisploeg en één voor de gasten betekende dat er met een 7-5 voorsprong voor SKV werd gerust. Tweede helft Het was Keep Fit dat goed uit de rust kwam. Met twee rake schoten in twee aanvallen was het binnen een minuut weer gelijk. SKV slaagde er in deze periode niet in iets tegenover te zetten. Nog drie doelpunten voor de bezoekers betekende dat er een 7-10 achterstand op het scorebord stond. In de wedstrijd brak nu een fase aan waarin SKV niet bij machte was om een vuist te maken en zichzelf terug in de wedstrijd te knokken. Scores over en weer zorgden ervoor dat het gat twee punten in het voordeel van Keep Fit bleef. Risico In de laatste minuten werd aan Sleeuwijkse kant nog wat meer risico genomen, maar de thuisploeg kreeg het deksel op de neus. Twee doelpunten van de gasten betekenden dat de laatste wedstrijd in 2012 met 10-14 verloren ging. De komende weken zijn de Sleeuwijkse korfballers vrij. De eerstvolgende wedstrijd is op 12 januari tegen Springfield. De wedstrijd begint om 16.20 uur in sporthal De Jager in Giessen.

• Archieffoto van Marianne Vos.
Marianne Vos boekt met winst in Dwars door Vlaanderen 250ste profzege op de weg Sport 22 uur geleden
• Het Waterpoort Festival duurt een dag langer dan vorig jaar.
Waterpoort Festival 2024: dansen, zingen en een 'trip down memory lane' Nieuws gisteren
• De A27 richting Utrecht is dit weekend dicht door onderhoudswerkzaamheden.
Capelse veer vaart langer door tijdens afsluiting van A27 in paasweekend Nieuws 27 mrt, 17:18