<p>• Dirk Jan Verspuij in volle vaart op weg naar de overwinning.</p>

• Dirk Jan Verspuij in volle vaart op weg naar de overwinning.

(Foto: Jan de Bruin)

Tijdrit om Jan van der Meijden Bokaal

  •   keer gelezen   Sport

GROOT-AMMERS • Stichting Wielerevenementen Groot-Ammers houdt zaterdag 4 september in samenwerking met RC Jan van Arckel de jaarlijkse tijdrit om de Jan van der Meijden Bokaal. De tijdrit wordt georganiseerd met inachtneming van de dan geldende coronamaatregelen.


Aan de individuele tijdrit kan worden deelgenomen door wielrenners (m/v) van zestien jaar en ouder die niet in het bezit zijn van een wielerlicentie (m.u.v. Startlicentie KNWU). Daarnaast moet men (aantoonbaar) woonachtig zijn in de Alblasserwaard, Vijfheerenlanden, Land van Heusden en Altena of lid zijn van RC Jan van Arckel. Deelname is op eigen risico en het dragen van een valhelm is verplicht. Het inschrijfgeld bedraagt € 5,00.

Vanaf 15:00 uur wordt er individueel gestreden over circa dertien km in de polder nabij Groot-Ammers. De start vindt plaats op het doodlopende gedeelte van de Peppelweg. Na twee ronden is de finish op de Essenweg.

Inschrijven uitsluitend per e-mail tot en met 2 september bij: baukeminkema@hotmail.com onder vermelding van naam, adres en woonplaats (bijschrijven niet mogelijk). De uitreiking van de rugnummers vindt plaats nabij de startlocatie op de Peppelweg vanaf 14:00 uur. De huldigingen vinden eveneens plaats op de startlocatie, direct na de finish van de laatste renners.

www.janvanarckel.nl

Rick den Besten
Hoofdredacteur Het Kontakt Edities en (sport)redacteur/fotograaf Het Kontakt Alblasserwaard en Regio-Voetbal.
Volg @RickdenBesten op twitter >
Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten