Een zaterdag vol mijlpalen voor WIK

  •   keer gelezen   Sport

WIJK EN AALBURG • De peuters en kleuters van sportvereniging WIK uit Wijk en Aalburg mochten zaterdag na twintig speciale beweeglessen hun nijntje beweegdiploma in ontvangst nemen. 


Deze twintig lessen hebben grotendeels buiten plaatsgevonden op het schoolplein van basisschool De Hoeksteen. Gelukkig konden de jongste leden van WIK de laatste les wél binnen in de zaal hun gymkunsten laten zien zelfs met publiek.

KNGU-opleidingen
Voor de lockdowns waren diverse assistenten en trainsters al gestart met KNGU-opleidingen. Door corona werd het een grote uitdaging om de opleidingen te volgen.

Deels werd het online voortgezet, opdrachten vonden plaats tijdens de buitenlessen en een sprint werd de afgelopen zes weken getrokken met fysieke bijeenkomsten en met succes.

Anne van Rijswijk nam haar KNGU N1 assistent-diploma in ontvangst. Romy van Beek en Amke en Manon Vlastuin mogen zich nu officieel trainer-coach noemen met het behalen van hun KNGU N3-diploma.

Praktijkexamen
Na een tweejarig traject werd afgelopen zaterdag het praktijkexamen afgelegd waar zij alle drie lieten zien dat zij de vaardigheden beheersen.

Sportvereniging WIK is enorm trots op al deze kanjers.

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten