Logo hetkontakt.nl/heusdenenaltena
<p>Gerard van Helden.</p>

Gerard van Helden.

Gerard van Helden hoofd jeugdopleiding bij samenwerking vv Altena en vv Almkerk

  •   keer gelezen   Sport

ALMKERK/NIEUWENDIJK • Wijk en Aalburger Gerard van Helden (50) is met ingang van seizoen 2021/2022 hoofd jeugdopleiding bij het samenwerkingsverband tussen voetbalverenigingen Almkerk en Altena. 


Deze verenigingen werken sinds 2015 al gedeeltelijk samen op het gebied van het jeugdvoetbal en per 1 juli geldt dit voor de gehele jeugdafdeling. 

Van Helden vervult op dit moment de rol van jeugdcoördinator bij Wilhelmina’26 en was daar in het verleden trainer van meerdere jeugdelftallen, het twede elftal en zelfs - als interim-trainer - het eerste team.

Ook bij LRC A1, Sleeuwijk 2 en Achilles Veen 2 was Gerard van Helden actief. 

Jeugdscout
Hij vervulde enkele jaren de functie van jeugdscout bij de KNVB. Zijn nieuwe verenigingen zijn voor hem niet onbekend, want twintig jaar geleden trainde Van Helden de A-jeugd van Almkerk en sprak hij al eens met  Altena over een functie als trainer.

Gerard van Helden gaat bij Altena en Almkerk een belangrijke bijdrage leveren aan het opleiden van jeugdspelers en -trainers om de doorstroom van talentvolle spelers naar de A-selecties van beide verenigingen te bevorderen.

“Ik kijk ernaar uit om aan de slag te gaan bij twee mooie verenigingen die de handen ineen slaan om het jeugdvoetbal naar een hoger plan te tillen. Ik wil graag mijn steentje hieraan bijdragen”, aldus Van Helden.

Elke woensdag het nieuws uit Heusden en Altena per e-mail
Meer berichten
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier