Mooie start voor Zilvermeeuw

  •   keer gelezen   Sport

sleeuwijk • De drie turnteam van sportvereniging Zilvermeeuw Altena zijn de competitie zaterdag goed begonnen.


De turnsters nemen deel aan een teamwedstrijd, die uit meerdere wedstrijden bestaat en waarbij aan het einde van alle wedstrijden de balans opgemaakt wordt om te bepalen wie er door gaat naar de regionale finale.

Het D-niveauteam, bestaande uit Frederique van der Voorden, Nowi van Drunen, Mérle Huisman en Fabienne van Goor, had een mooie wedstrijd met alleen wat kleine foutjes en behaalde daarmee een vijfde plaats in deze eerste wedstrijd.

Het N-team, bestaande Hannah Vink, Sofie Vorthoren, Skye Watt, Eline van Gammeren en Dominique Mooy, komt uit op niveau N3/N4 en turnde zeker nette en stabiele oefeningen, maar een vergeetmomentje tijdens de oefeningen leverde een cruciaal puntenverlies op, waardoor ze niet bij de eerste 5 eindigden.

Senioren
Dan het senioren keuze E-team, bestaande uit Kyra van Wijngaarden, Estelle van Pelt, Renske Kraay, Joy Ottevanger en Jasmijn Westein. Zij zijn gepromoveerd naar dit niveau na de overwinning van het vorig seizoen en kwamen dus voor het eerst uit in supplement E.

Zij kunnen met trots terug kijken op een zeer stabiel geturnde wedstrijd wat een mooie zesde plaats opleverde.

Met de behaalde resultaten uit de eerste wedstrijd zijn de trainingsdoelen gezet en kan er hard getraind worden voor de volgende wedstrijd op zaterdag 28 maart.

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten